Okulumuz Hakkında

Kızık Şh.Atilla Kurt İlkokulu
Kızık Mahallesi ANDIRIN/KAHRAMANMARAŞ
03445835405
03445835406
https://kiziksehitatillakurtilkokulu.meb.k12.tr
 Fotoğrafı

VİZYON

Çalışanların görevlerini iyi yapmalarının huzurunu duyduğu, hizmeti alan öğrencilerin ve toplumsal çevrenin saygınlığını kazanmış, çalışma ortamı, öğrenci başarı ve davranışları ile çevresinde örnek teşkil eden bir ilköğretim okulu olmak.

MİSYON

Öğrencilerimizi Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, Türk milletinin milli ahlaki, İnsani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren ; ailesine, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan; İnsan haklarına saygılı, demokratik, Laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş yurttaşlar olarak yetiştirmek. Geleceğin dünyasına şekil verecek, çalışkan ufku geniş, sahip olduğu değerleri paylaşabilen, bütün insanlığı sevgiyle kucaklayabilecek hoşgörüye sahip, huzurun ve güvenin teminatı örnek bir dünya insanı yetiştirmek.

BAŞARILAR

Okulumuzdan 2009-2010 eğitim öğretim yılında 31 öğrenci mezun olmuş olup 2 Anadolu öğretmen lisesi, 3 Anadolu lisesi, 2 Sağlık meslek lisesi, 8 Endüstri Meslek ve Teknik liseye öğrenci göndermiştir. Okulumuz Seviye Belirleme Sınavı(SBS) sıralamalarında ilçe ve ilimizde ön sıralardadır. Özellikle 7. Sınıflar sıralamasında il 3. Olmuştur.
Öğretmen :7
Öğrenci :83
Derslik :8
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1042
Öğretim Şekli :Normal Öğretim

Öğretim Şekli

Normal Öğretim

Ders Başlama ve Bitiş

08:30-14:10

YABANCIDIL

İngilizce

Isınma Şekli

KALORİFER

Lojman Sayısı

1

Lojman Bilgisi

Lojman Kullanılır halde...

Servis Bilgisi

Bağlantı

Yok

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Kahramanmaraş İline 96 km,Andırın İlçesine 25 km,Kadirli ilçesine 33 uzaklıkta

Yerleşim Yeri Bilgisi

Mahalle

Sportif Etkinlikler

Bilimsel Etkinlikler

Proje Çalışmaları